Rubriky
Můj svět

J-JUMP = FINANČNÍ HORROR

113_web20_320x240_jjump A je to tady, taková ta pověstná zkouška na který se ukáže jak pevné jsou moje nervy 😀 Momentálně jsem ve fázi kdy úspory došly a začal jsem se pohybovat v krutě nestabilní rovině žití. Nyní vše jen závisí na několika faktorech kterými jsou :

 

 

 

 

1. Banka – Dostanu ten podnikatelskej účet nebo ne? Zatím to tak 80%tně vypadá že jo takže to by mě malilinko zachránilo.

 

2. Lidi… Pár redaktorů mám, grafika možná taky, ale stejně… 4 lidi na to prostě nestačí, pokud to chci rozjet ve větším.

 

3. Čtenáři… Jo to je nejožehavější věc. Řekněme že bych udělal reklamu, zaplatil tisk a ejhle… Ono by se to neprodalo… Řekněme že pokud bych nezaplatil, šel bych pravděpodobně sedět 😀

 

No a tyhle 3 body se mi každou vteřinu míhají v hlavě už nějakou dobu. Jídlo mi tolik nechutná, a už je to nějakej pátek co jsem se dobře vyspal. Takže bych vás všechny moc moc chtěl poprosit o maximální podporu, klidně i reklamu 😀 Abych byl krapítek klidnější.

Navzdory všemu ale nepřestávám. Pořád si jdu za svým protože věřím že tohle je jen zkouška, a taky věřím že koncem roku až budu mít to číslo (nebo 2 či 3) za sebou, a budu mít jistotu ve vás, čtenářích. Bude prudce stoupat i kvalita časopisu, příloh a podobně. A mě bude trápit jen jedna věc, a tou bude uzávěrka 😀 .

 

Nicméně tím můj sen nekončí. Pokud by šlo všechno tak jak má, rád bych předal post šéfredaktora jinému schopnému člověku a já se vrhnul to dalších neprozkoumaných vod. Rád bych se pokusil v čr založit první vývojářskou firmu specializující se na tvorbu visuálních novel. A postupně bych nabaloval další a další projekty abych mohl vytvořit hromadu pracovních míst pro otaku lidičky a tím bych zabezpečil sebe, svou rodinu i své přátele.

Sice je to obrovský, pro někoho nemožný sen. Ale já si myslím že když budu věřit a snažit se tak nakonec se budeme mít všichni dobře 😀

10 reakcí na „J-JUMP = FINANČNÍ HORROR“

Máš odvahu, to je základ úspěchu, přeju ať ti to vyjde a rád i trochu pomůžu, ale osobně bych do takovýho podnikání nešel, není to moc progresivní odvětví:).
Každopádně tě uklidním, pokud nesplatíš dluh sedět nepůjdeš, to není trestný čin, bude tě čekat jen pár nálepek po bytě a partička holohlavých sympaťáku za dveřma. 😀

Hoj, pokud by byl ještě potřeba grafik, tak jaké jsou požadavky? Pokud by PHP skriptař a trochu grafik mohl s čímkoliv pomoci, tak rád pomohu. ^_^
Jinak ti přeji hodně štěstí a jako otaku moc děkuji za snahu. ^_^

Jo a snažil by ses i prodávat časák v trafikách, nebo jen na netu?

Gratuluji ti, plánuješ uskutečnit něco, co se zatím nikdo neodvážil. Chápu jak ti je. Velmi dobře, protože i my s JAMem jsme uvažovali o tisku. Jo, noční můry byly. Zazděno to bylo finančním rozpočtem, který jsem sehnala.
Nicméně, očekávej mou plnou podporu. Reklamu umístím na blog, budu doporučovat a pak pravidelně kupovat ^^ Ještě před… pár měsíci bych ti nabídla i pomoc pokud jde o psaní, ale rozhodla jsem se, že zůstanu věrná svému blogu 🙁 Jedině kdybys měl zajímavou nabídku xD

V tomhle záleží na ceně, no. Pokud by to bylo v mých finančních možnostech, klidně tenhle projekt podpořím tím, že si JJupm koupím, ale s dalšími body ti asi nepomůžu. Na to potřebuješ nadaný lidi a to já nejsem. Možná trochu propagovat na webech a blozích, já se o tobě dozvěděla přes Tinku, ale do té doby jsem o manga časáku neměla ani ponětí. Rozhodně neupadej na mysli a pokračuj, protože věrní otaku ti budou vděční.

Ad vizuální novely – ono by možná bylo dobré nejdřív aspoň dokončit soutěžní hru na Animefest, potom by taková prohlášení měla větší váhu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..