Rubriky
Můj svět

Co se mi líbilo :D ?

clannad-op-ed

 

Tak jsem se rozhodl že vám doporučím pár výbornejch anime kousků. Poslední dobou jsem po nocích kvůli stresu nespal a tak mě nenapadlo nic jinýho než koukat na anime 😀

Pokud nevíte na co koukat, čtěte dál a možná že nějakou tu inspiraciju nebo nápad najdete 😉

Ještě upozorňuju že nehodlám známkovat !! 😀 Mám jen 2 hodnoty a to líbí nebo nelíbí. A o něčem co se mi nelíbí přece nebudu psát 😀

 

 

 

1. Clannad

421px-clannad_characters

 

Tak tohle asi ani nemusím představovat. Je to povinnost pro všechny otaku. Ale pro ty co to neznají malinko přiblížím děj. Je to vlastně příběh jednoho flákače co má zkaženej život. Jednou potká ve škole jednu holčinu a rozhodne se že jí bude pomáhat. A tak si žijou svůj´školní život plný hezkých, smutných a mnohdy i tajemných momentů. Na koukání je to hodně nenáročné, člověk se u toho zasměje a kolikrát si i řekne že v  podobné situaci byl taky. Kdo viděl mi to potvrdí a kdo ne, tak tomu doporučuju to zkouknout !!!

 

 

2. Clannad : After story

clannad-after-story-post

 

Pokračování Clannadu. Flákač s Holčinou se vezmou a nakonec mají dítě. Nebudu se tu o tom moc rozepisovat. Ale musím přiznat že podruhý už to vidět nechci. Je to smutný, hodně smutný. A opravdu jsem polovinu probrečel. Ale i tak to stojí za zkouknutí.

 

3. Tegami bachi

07tegami-bachi

 

Příběh o poštovních včelách. Opravdu intenzivní zážitek. Malý Lagu Seeing řeší mnoho problémů se svojí roztomilou dětskou naivitou. Pokud bych se o tomhle kousku rozepsal, potřeboval bych nejmíň stránku. Už kvůli duchovním jantarům nebo dingům (zvířecí pomocnící) pošťáků. Malinko se ale pokusím nastínit příběh. Jak už jsem psal, hlavní hrdina se jmenuje Lagu, kdysi ho jeden včelí pošťák doručoval jako zásilku a vznikl mezi nimi přátelský vztah. Lagu se proto rozhodl že se stane včelou aby mohl svého dávného přítele Gauche najít.

 

 

4. Toradora

toradora1

 

Takasu je celkem milý kluk posedlý čistotou. Bohužel má po otci obličej kriminálníka a tak se mu občas stává že se mu lidé vyhýbají nebo mu nutí svoje peněženky aby je neumlátil. Jednoho dne se ale stane menší nehoda. ,,Kapesní Tigr” Taiga mu dá do tašky dopis adresovaný její tajné lásce. Když se jí nepovede získat dopis zpátky ve škole, rozhodne se k Takasuovi v noci vloupat.

Nakonec to dopadne tak že Takasu bude potřebovat aby Taiga rychle odešla z jeho bytu a proto jí slíbí že jí bude dělat ,,Kluka pro všechno”  Tohle komediální anime co se časem přesune o vážnější roviny doporučuju všem.

 

5. Kanokon

 

kanokon1zp6

 

Naprosto luxusní ecchi kousek !! 😀 Tohle nemá cenu nějak blíž popisovat. Prostě stydlivej kluk, liščí bohyně co je neustále… ehm… v říji. A spousta střeštěných situací. Nevím jak jsou na tom s ecchi holky ale tohle je povinost pro každýho klučičího otaku!!! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..