Rubriky
Můj svět

Novinky z J-Jumpu

Zdravím. Tak už je rozhodnuto o počtu stran a o pár dalších věcech.

 

1. Vazba bude skobičková, jak jsme zvyklí 😀

 

2. Počet stránek bude 68

    (60 časopis a 8 stránek uprostřed z recyklovaného papíru, jako vyjímatelná fanfiction příloha)

 

3. Chci dát prostor čtenářům a mladým mangakům v ČR takže je vyhrazen docela velký prostor na čtenářskou galerii, fanfiction nebo mangu. Přesnější informace uvolním později.

 

4. Web…… Tak ten ještě není. Nicméně už by měl být ve fázi výroby. Nechávám si ho vyrobit, aby nějak vypadal. Takže se snad je na co těšit 😀

 

5. Cena časopisu…… Jo, tak to bude legrace. Zdá se že bude krapet vyšší než se čekalo 😀 (ale nad stovku by to být nemělo. Zkusim jí podržet co nejníž. Taky záleží na tom jak si časopis povede. A kolik se ho prodá.)

 

6. Až bude časopis hotov v elektronické podobě, a bude se čekat jen na tisk. Spustí se týdenní lhůta kdy budete mít možnost si časopis závazně předobjednat. Výhoda předobjednání spočívá v tom, že jak vyjde časopis z tiskárny, hned poletí k vám. Pokud již bude po lhůtě, chvíli si na to budete muset počkat, protože bude probíhat případný dotisk. Platba bude na dobírku takže se nebojte, nic předem chtít nebudu 😀

 

Rozhodnutí přidat místo na vaši tvorbu na úkor komerce vyplynulo z ohlasů typu ,,To si můžu přečíst na internetu” Nebo ,,Brzo dojdou anime na recenzování” . Věřím že když přidám obsah tohohle typu, bude stále něco nového + tím podpořím situaci otaku v čr.

 

To je pro dnešek vše 🙂 Be happy !!

8 reakcí na „Novinky z J-Jumpu“

Skvělé, myslím, že se všemi novinkami, zde napsanými, budou všichni spokojeni. ^^ Sám jsem moc spokojen :). A co se týče té komerce, znamená to, že se i bude více psát o méně znamých anime než Naruto a Bleach?

Chci se zeptat jestli kdyz si casopis predobjednam a dostanu 1. cislo ale na dalsi nebudu mit penize da se z predobjednani odstoupit?

Časopis na tohle téma zní dobře, ale stejně mi vrtá hlavou:

Opravdu se zaplní všech 60 stran? Anime i mangy, receptů atd, všeho je sice hodně, ale trochu bych se bál kvality uvedených recenzí atp.
Ono to není jen o tom napsat svůj názor, nebo jen napsat recept.

Každopádně asi nejdůležitější otázka:
Kdo přesně má psaní článků v časopise na starost?

Vzpomínám si totiž na rubriku v časopise Pevnost – ani nevím jestli ještě vychází – a tam většina recenzí moc nepotěšila, protože většinou zůstala jen u popisu děje – což je to, co by se navíc mělo spíš nastínit, než vyzradit – a vůbec nešla za tu svrchní slupku a za případným hlubším tématem – jakože většina kvalitních věcí má nějakou pointu o které se dá mluvit bez vyzrazení děje.

Tak se ptám jak je to tu plánované a vymyšlené 🙂

Pokud to půjde,mohla bych do časopisu klidně kreslit komiksy – třeba chobits,soul eater,naruto,shugo chara apod.
Už jsem několikrát kreslila a vymýšlela děj k takovým to komiksům…

Konečně se všichni dočkáme.Myslím,že s odběrem rozhodně nebude problém jen to chce reklamu.68 stran je vážně hodně,podle mě to naní nutné ale když je dokážeš kvalitně zaplnit – proč ne.Ale ráda bych věděla jak často bude časopis vycházet?Díky za odpověď a držim palce ať všechno vyjde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..